Robot vysávač Výrobcovia

LILIN International Group Limited, čo je vedľajší továrne sa nachádza v Shenzen a Xiamen, je veľký profesionálny výrobca nezávislého výskumu a vývojového centra, ktorá sa špecializuje na vývoj a výrobu robot vysávača. So silným technickým tímom... viac

O Nás

LILIN International Group Limited, čo je vedľajší továrne sa nachádza v Shenzen a Xiamen, je veľký profesionálny výrobca nezávislého výskumu a vývojového centra, ktorá sa špecializuje na vývoj a výrobu robot vysávača.

So silným technickým tímom, moderné vybavenie a testovacie zariadenia, vynikajúce služby, sme dosiahli DNV udelený certifikát kvality ISO9001, ISO14000 certifikácie ochrany životného prostredia čaká. Medzitým sa naše ročný objem predaja dosiahol USD50,000,000.

Okrem toho ponúkame aj "Jedným z riešení balíček", ktorý má zlepšiť služby mnohých outsourcingu zákazníkom, pod nadvládou.

Majú právo samostatne vyvážať, a začal rozširovať svoje medzinárodné pôsobenie, teraz sa tešíme na zahraničných zákazníkov, založené na vzájomnej výhody a širšiu spoluprácu. Ak máte záujem o naše produkty a služby, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.Vždy dodržiavať zásady integrity, odbornej spolupráce, vysoko kvalitné, konkurencieschopné ceny a jeden balík služieb.